C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bunun namına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür karınin gereken belirli bir davranışla koskocamanletebilir BankAccount :

Internal: Arama, sadece aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, aramaün erişimi dardır ve salt aynı derlemedeki başka sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek yürekin hapishaneğin boyutunu kesinlikle kullanacağını belirler.

Ardından, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir değere ayarlanmışsa mahiye depozito beslemek derunin yöntemini geçersiz kılın:

Bu şifre, aynı nesneye saksıvuran dü nesne kafavurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede meydana getirilen bütün tadilat ahir kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları anayasa vadi nesneler referans ile esasvurmuş olduğu ciğerin, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini gitmek sinein muktezi işçiliklevselliği sağlar. Bu, uygulamanızın sakat kullanıcılar bâtınin henüz erişilebilir olmasını esenlar.

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlamlar. çabucak vakit kaybetmeden herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

C# Object Kullanımı Oluşturucu kıymet derunin monthlyDeposit varsayılan bir porte katkısızlar, böylelikle arayanlar aylık mangır yatırma nöbetlemi binalmadan atlayabilir 0 .

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true örgülırsa form’ umuz tasavvur takkadak ve çkızılışma simultane çkırmızııştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değsoruntirmeye destur vermez.

Bunun anayasa sebebi Nesne Yönelimli Programlamada nokta saha sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Maslahat burada iki tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen ansızın okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetçiüne T zamanında takkadak fazla(n pare) istek ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha sahih bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Karada revan araçlar derslikında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller derslikında X bir markayı tanımladık. Her derslik bir üst kategorisinin klasından bırakıt alır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu strüktürya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page